Vánoční nadílka s Radiožurnálem Sport: To nejlepších ze světových, evropských šampionátů i rozhovorů osobností

21. prosinec 2023

Sportovní rok 2023 byl pořádně nabitý, což se projevilo i ve vysílání Radiožurnálu Sport. Naši reportéři nechyběli na největších světových sportovních událostech. Během svátečních dní si můžete užít jejich rozhovory a zážitky ze světových nebo evropských šampionátů. Zároveň připravujeme i sestřihy toho nejlepšího, co zaznělo v rozhovorech osobností každý všední den. Užijte si vánoční svátky při poslechu naší stanice.

Ohlédnutí za rokem 2023

I když v roce 2023 nevrcholily sportovní soutěže olympijskými hrami, tak nám i posluchačům Radiožurnálu Sport dělaly radost výsledky a výkony českých reprezentantů. 

Už 23. prosince uslyšíte o skvělé sezoně tenistky Markéty Vondroušové, ale také příběhu světových šampionů v plážovém volejbale Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera nebo světovém šampionátu atletů v Maďarsku. 

Nudit se s námi nebudete ani na Štědrý den, kdy uslyšíte nejen o fotbalové reprezentaci, tenisovém roku, ale i Evropských hrách.

Čtěte také

Od pondělí 25. prosince už uslyšíte v pravidelných časech, jak jste zvyklý, rozhovory osobností. Tentokrát pro vás ale vybereme to nejlepší, co v nich během roku zaznělo. V pondělí Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou, v úterý hokejový pořad Čistá hra Martina Procházky, ve středu pořad Na place s herci, čtvrteční fotbalová show První dotek Zdeňka Folprechta a Páteční finiš Kateřiny Neumannové. Dejte si to s námi a připomeňte si nejlepší rozhovory letošního roku.

Z aktuálních věcí budeme samozřejmě sledovat vystoupení české hokejové reprezentace do 20 let na mistrovství světa ve Švédsku. Na místě budeme mít reportéra Adama Weidenthalera, takže nepřijdete o nic podstatného ze šampionátu. První utkání čeští hokejisté odehrají v úterý 26. prosince od 12 hodin proti Slovákům.

Samozřejmě nabídneme první pohled i do roku 2024, který bude pro fanoušky sportu opravdu velkolepý a Radiožurnál Sport bude u toho.

Seriál

Od středy 27. prosince uslyšíte o nezapomenutelných výkonech českých sportovců a kolektivů v roce 2023. Bodová a gólová show hokejisty Davida Pastrňáka v NHL, mistrovský titul basketbalistů Opavy nebo rekordně úspěšná česká výprava na Evropských hrách v Krakově. Nejen to zazní v pravidelném seriálu.

Děkujeme našim skvělým posluchačům a sportovním příznivcům za ohromnou podporu během celého roku 2023. I v roce 2024 pro vás budeme na největších sportovních akcích připravovat zajímavé rozhovory a přenášet přímé přenosy nejdůležitějších zápasů a závodů. Z domácích akcí nabídneme kompletní servis z mistrovství světa v cyklokrosu v Táboře, mistrovství světa v biatlonu, které hostí Nové Město na Moravě a světový šampionát v hokeji, který se uskuteční v Praze a Ostravě. A bude toho mnohem víc. Poslouchej sport, Radiožurnál Sport!

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Sledujte nás