V pátek 23. července odstartují Olympijské festivaly. Letos je najdete v Praze a Brně

19. červenec 2021

V den zahájení letních olympijských her v Tokiu – 23. července – se otevřou brány olympijských festivalů v Praze a v Brně. Na místě budete mít možnost vyzkoušet si přes 30 olympijských sportů, setkat se s jejich ambasadorkami Kateřinou Emmons a Lucií Šafářovou a poslechnout si vysílání Radiožurnálu Sport živě z Tokia!

Olympijské hry se letos sice kvůli pandemii koronaviru uskuteční bez fanoušků z celého světa, ale olympijskou atmosféru můžete zažít i v Česku. V pátek 23. července totiž své brány otevřou Olympijské festivaly v Praze a v Brně a Český rozhlas bude u toho!

Festivaly budou otevřené od pondělí do čtvrtka od 9:00 do 19:00. V pátek a v sobotu je můžete přijít navštívit mezi 9 a 20 hodinou. Pražský festival najdete v areálu Olymp Centrum sportu a ten brněnský v areálu SKP Kometa Brno.

Olympijský festival s Radiožurnálem Sport

Naši moderátoři budou z Olympijského festivalu v Praze vysílat živě od 24. července do 8. srpna každý den od 15:00 do 16:20. Program bude věnovaný výhradně olympijskému dění.

Čtěte také

V první půlhodině vám přiblíží výsledky uplynulého dne a do vysílání se připojí i naši redaktoři přímo z Tokia. Druhá půlhodina bude věnována rozhovoru s některým z bývalých, nebo současných olympioniků a v posledních 20 minutách uslyšíte, co se bude v Japonsku dít další den.

V pražském areálu bude navíc i naše mobilní vysílací studio takzvaný R-stream, relax zóna a pokud si budete chtít poslechnout naše živé vysílání přímo z Tokia, půjčíme vám bezdrátová sluchátka. Na programu budou v průběhu her i podpisové akce moderátorů Radiožurnálu a sportovních moderátorů Radiožurnálu Sport. Konkrétní časy autogramiád budou upřesněné později.

Olympiáda živě na Radiožurnálu Sport

Nenechte si ujít jedinečnou atmosféru olympijských her v Tokiu, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autor: vla
Spustit audio

Sledujte nás