Pražský baseballový týden pro profesionály i širokou veřejnost. Pobavte se také

20. červen 2023

O slovo se znovu hlásí baseball. Od 21. do 24. června se v Eagles Parku uskuteční Pražský baseballový týden. Češi se postupně utkají s výběrem Rakouska, New South Wales Country a BBJO Globetrotters. Vše vyvrcholí v sobotu zápasy o umístění. Akce je ale určená pro širokou veřejnost i mladé baseballové naděje. Radiožurnál Sport bude u všeho podstatného, takže si nalaďte naši stanici. 

Během pátečního odpoledne a celé soboty bude možné si vyzkoušet různorodé aktivity v zóně netradičních sportů, kde na vás budou čekat instruktoři a sporty jako cornhole, rollors, pukec, kroket nebo spikeball. V sobotu pak doplní tyto aktivity také paddleboard, a vše najdete na spodním baseballovém hřišti. Během dne si budete moci odpočinout v ČEZ chillzóně, nebo třeba zafandit nejmladším baseballovým nadějím v „Pražském derby U10“, které se odehraje na hřišti č. 4. Nejmenší fanoušci se budou moci vyřádit na baseballovém skákadlu. Po celý turnaj se pak můžete setkat a vyfotit se třemi maskoty Eurobaseballu, který na podzim hostí Česká republika.

Ti nejmladší si vyzkouší „baseballový pětiboj“, kdy se vedle hodu na rychlost bude soutěžit i v hodu na přesnost (spodní baseballové hřiště), hodu do dálky, odpalu do dálky a běhu na rychlost (zadní hřiště č. 5). Během sobotního finále (od 18:30 hod.) se můžete těšit na bohatou tombolu, ve které budete moci vyhrát mimo jiné i lístky na libovolný zápas základní skupiny podzimního Eurobaseballu v areálu Eagles Praha.

Vstup na turnaj je zdarma a organizátoři zvou všechny příznivce baseballu na krásně strávené letní dny s velmi populární hrou. Více informací o akci naleznete zde.

autoři: Radiožurnál Sport , rej

Související

Sledujte nás