Poslouchej hokejovou extraligu na internetu. Nalaďte si zápas vašeho oblíbeného klubu

14. září 2023

Radiožurnál a Radiožurnál Sport nabídnou sportovním fanouškům až do konce sezony 2027/2028 živé audio přenosy hokejových zápasů a navíc spustí online novinku „Poslouchej hokejovou extraligu na internetu.“ Reportéry Radiožurnálu Sport máme na všech stadionech a bude jen na posluchačích, jaký zápas si v jednotlivém hracím kole vyberou. Startujeme už ve čtvrtek 14. září.

„Těší mě, že Český rozhlas Radiožurnál získal od společnosti BPA sport marketing exkluzivní vysílací práva na zápasy české extraligy ledního hokeje po dobu pěti sezon. Navážeme tak na tradici, kdy sportovní rozhlasoví reportéři již více než 60 let přinášejí posluchačům nejrychlejší zpravodajství z těch nejzajímavějších hokejových zápasů. Kromě standardních přenosů na stanicích Radiožurnál a Radiožurnál Sport odvysíláme od 14. září přímé přenosy ze všech zápasů hokejové extraligy na internetu. Věřím, že tento dárek ke 100. narozeninám Českého rozhlasu ocení i všichni sportovní fanoušci,“ uvedl René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu.

Extraliga živě na internetu

Tradice hokejových přenosů bude pokračovat nejenom v rozhlasovém éteru prostřednictvím reportážních vstupů na Radiožurnálu a v pořadu S mikrofonem za hokejem na Radiožurnálu Sport, ale také se rozšíří do online prostředí. Sportovní reportéři Českého rozhlasu budou komentovat všechny zápasy v přímém přenosu na internetu a nově zaštítí oficiální volbu nejlepších hráčů po každém utkání.

Samozřejmě častěji uslyšíte i našeho experta a moderátora pořadu Čistá hra Martina Procházku. Ve vysílání bude před každým hracím kolem, ale také před nejdůležitějšími zápasy v jednotlivých fázích základní části soutěže. Na vybraná utkání budeme mít před hokejovým stadionem přistaven i náš R- stream. 

Úvodní zápasy nové sezony:

1. kolo:

Čtvrtek 14. září: Plzeň - Třinec od 17:30

Pátek 15. září: 17:30 - Vítkovice - Karlovy Vary, Brno - Hradec Králové. 18:00 - Liberec - Mladá Boleslav, Olomouc - Kladno, Pardubice - Litvínov, 18:30 - Sparta - České Budějovice

2. kolo:

Neděle 17. září: 15:30 - Karlovy Vary - Brno, 16:00 - Kladno - Pardubice, Mladá Boleslav - Vítkovice, Hradec Králové - Liberec, 17:00 - České Budějovice - Olomouc, 17:30 - Litvínov - Plzeň, 17:45 - Třinec - Sparta

3. kolo:

Středa 20. září: 18:30 - Sparta - Pardubice

Posluchači budou mít možnost naladit si jakýkoli zápas hokejové extraligy na zpravodajském serveru iROZHLAS.cz, webu stanice Radiožurnál Sport, audioportálu Českého rozhlasu mujRozhlas a také na webu hokej.cz.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související