O pořadu Desítka Pavla Horvátha

Každé pondělí od 11:06 uslyšíte ve vysílání Radiožurnálu Sport pětinásobného mistra české ligy Pavla Horvátha. Bývalý vynikající záložník bude hodnotit aktuální dění v české nejvyšší fotbalové soutěži, ale také nejzajímavější události ze zahraničních lig. Užijte si s námi fotbalovou talkshow.

Fotbalová talkshow bývalého českého reprezentanta a hráče Sparty, Slavie a Plzně Pavla Horvátha o fotbale v Česku i v zahraničí. Postřehy, komentáře a hodnocení těch nejzajímavějších a nejsledovanějších událostí z víkendového dění v evropských fotbalových soutěžích stejně jako očekávaných zápasech na úrovni reprezentací nebo evropských pohárových soutěží.

Bývalý vynikající záložník, který hrál také v zahraničí za Sporting Lisabon, Galatasaray Istanbul nebo Vissel Kóbe, a v české lize oblékal kromě dresů Sparty, Slavie a Plzně také ten teplický nebo jablonecký, mluví o fotbalovém dění nejenom s reportéry Radiožurnálu Sport, ale také s posluchači.

Pořad připravují

Další pořady

  • Jak správně sportovat

    Co dělat, aby byl sport příjemným a užitečným zpestřením volného času? Radiožurnál Sport vám přináší názory a rady trenérů a odborníků.

  • NHL

    Půlhodina o kanadsko-americké NHL. Postřehy osobností, názory odborníků, zpravodajské informace a zajímavosti.

  • Kalendárium

    Půlhodina věnovaná historickým faktům, výročím a událostem. Rozhovory s pamětníky a pátrání po pokladech rozhlasového archivu.

  • S mikrofonem za hokejem

    Reportéři Radiožurnálu Sport přímo na stadionu sledují utkání nejvyšší domácí hokejové soutěže a v živých vstupech komentují aktuální vývoj utkání.