O pořadu Nedělní káva

Každou neděli dopoledne pro vás máme krátkou glosu ke kávě a k zamyšlení.

Dagmar Ruščáková, novinářka a publicistka, šéfredaktorka internetového deníku o zvířatech a lidech Náš Zvířetník a Vladimír Burjánek, publicista, autor knihy fejetonů Vrácenky, kterou vydal na závěr svého patnáctiletého působení v Deníku ve funkci zástupce šéfredaktora divize východ a externí spolupracovník Českého rozhlasu Hradec Králové, připravují každou neděli dopoledne krátkou glosu s názvem "Nedělní káva". 

Udělejte si pohodlí, sedněte si k chutné kávě a poslechněte si příjemné zamyšlení Vladimíra Burjánka či Dagmar Ruščákové

Další pořady

  • Desítka Pavla Horvátha

    Každé pondělí od 11:06 uslyšíte ve vysílání Radiožurnálu Sport pětinásobného mistra české ligy Pavla Horvátha, který bude probírat aktuální dění v české nejvyšší soutěži.

  • Golf

    Půlhodina věnovaná golfu nejen pro profesionály, ale i pro rekreační sportovce. Postřehy osobností, názory odborníků, zpravodajské informace a zajímavosti.

  • Mecenáši sportu

    Kdo jsou ti, kdo dávají peníze do sportu, a proč to dělají?

  • Fitness magazín

    Půlhodina o tom, jak si ve fitku neublížit, aby bylo cvičení ještě pomocníkem a ne naopak. Názory odborníků, zpravodajské informace a zajímavosti.