To nejlepší z talkshow Na síti! S Andreou Hlaváčkovou si povídali tenisté Berdych i Krejčíková

Každé pondělí mezi desátou a jedenáctou hodinou dopoledne můžete na Radiožurnálu Sport poslouchat rozhovory bývalé tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové s osobnostmi ze světa sportu. Poslechněte si výběr toho nejlepšího, co v její sportovní talkshow Na síti tento rok zaznělo!

Jeden z nejlepších tenistů české historie – Tomáš Berdych – po konci kariéry moc rozhovorů neposkytuje. Na naši moderátorku Andreu Hlaváčkovou si ale čas našel. Co dělá v tenisovém důchodu? Chybí mu tenis? A co bere jako zlomový úspěch, který ho proslavil?

O prestižním závodu Rallye Dakar přišel do vysílání Radiožurnálu Sport povídat čtvrtý muž letošního ročníku Martin Macík. Jak se za tímto úspěchem zpětně ohlíží? Jaké umístění očekává na příštím ročníku závodu v poušti? A kde se při Rallye Dakar přespává?

Po dvojnásobném triumfu ve dvouhře a čtyřhře na letošním Roland Garros zavítala do studia za Andreou Sestini Hlaváčkovou jedna z nejlepších českých tenistek současnosti Barbora Krejčíková. Jak vzpomíná na Janu Novotnou? A je pro ni důležité vracet se zpátky?

V létě do budovy Českého rozhlasu dorazil také bývalý krasobruslař Tomáš Verner, se kterým má naše moderátorka více společného, než by se na první pohled mohlo zdát. Oba se totiž objevili v pořadu StarDance. Co dělají krasobruslaři po konci kariéry? A jak se připravoval na olympijské závody?

Na síti s Andreou Hlaváčkovou na Radiožurnálu Sport
Spustit audio

Související