Kvíz: Stadion Stínadla a FK Teplice

9. září 2021

Pojďte si vyzkoušet jaké máte znalosti z historie teplických sklářů. Nebudeme se ptát na jednoduché otázky typu, jestli mají tepličtí fotbalisté přezdívku skláři nebo ševci, protože to ví každý včetně slezských fanoušků Baníku. Ale třeba jestli nejlepší střelec sklářů byl Přemysl Bičovský nebo Pavel Verbíř, to už je pořádná otázka.

Devět otázek z historie Zlína jsme doplnili o zajímavé informace a tak každá odpověď je vlastně výhrou, protože se dozvíte další zajímavosti z historie klubu.  

Tak pojďme na to! Zkuste kvíz o historii FK Teplice.

Důležitý tip! Pokud chcete vyhrát a vychytat čisté konto, pak si rozhodně poslechněte díl podcast Stadiony, který je věnovaný Teplicím. Můžete se projít po stadionu a nahlédnout do šaten, uslyšíte Pavle Verbíře a dozvíte se, že bydlel na stadionu. Teplická Stínadla a ševci v audiu i obraze.


Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou

Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou

Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou přináší unikátní příběhy fotbalových stadionů. Šestnáct dílů nabízí posluchačům prohlídky stadionů včetně míst, kam se běžný fanoušek nedostane. Rozhovory s legendou připomínají ty největší zážitky spojené s klubem a stadionem. Fanoušci v emotivních rozhovorech pak přináší svůj pohled, proč fotbalový stánek jejich klubu je tím nejlepším místem na zemi. Vše je doplněno o zajímavosti z historie a nechybí ani krátký osobní pohled na stadiony od moderátorů O2 TV Sport.

autor: jirkam
Spustit audio

Sledujte nás