Kvíz: Ďolíček a Bohemians 1905

30. srpen 2021

Pojďte si vyzkoušet jaké máte znalosti z historie pražských Bohemians. Nebudeme se ptát na jednoduché otázky typu jaké logo mají klokani z Vršovic, protože to ví každý včetně fotbalových neználků.  Ovšem už vás vyzkoušíme z otázky komu tyto zvířata fotbalisté AFK Vršovice z Austrálie přivezli.

Devět otázek z historie Bohemians jsme doplnili o zajímavé informace a tak každá odpověď je vlastně výhrou, protože se dozvíte další zajímavost z historie klubu.  

Tak pojďme na to! Zkuste kvíz o historii Bohemians.

Důležitý tip! Pokud chcete vyhrát a vychytat čisté konto, pak si rozhodně poslechněte díl podcast Stadiony, který je věnovaný Bohemians. Můžete se projít po stadionu a nahlédnout do šaten, uslyšíte Tondu Panenku a dozvíte se, proč je Ďolíček více než stadion. Stadion Ďolíček a Boheminas 1905 v audiu i obraze.

Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou

Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou

Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou přináší unikátní příběhy fotbalových stadionů. Šestnáct dílů nabízí posluchačům prohlídky stadionů včetně míst, kam se běžný fanoušek nedostane. Rozhovory s legendou připomínají ty největší zážitky spojené s klubem a stadionem. Fanoušci v emotivních rozhovorech pak přináší svůj pohled, proč fotbalový stánek jejich klubu je tím nejlepším místem na zemi. Vše je doplněno o zajímavosti z historie a nechybí ani krátký osobní pohled na stadiony od moderátorů O2 TV Sport.

autor: jirkam
Spustit audio

Sledujte nás