Jaké jsou šance českobudějovického Motoru v play off? Nenechte si ujít středeční rozhovor s Alešem Kotalíkem

15. březen 2022

Ve středu v půlhodině po sedmnácté hodině bude hostem vysílání Radiožurnálu Sport bývalý hokejový útočník Aleš Kotalík. Hrával v týmu Buffalo Sabres nebo třeba v Českých Budějovicích a v české reprezentaci. Jeho Motor, kterému pomáhal po odchodu extraligy z jihu Čech do Hradce Králové se stavět na nohy, se chystá na čtvrtfinále. Jaké jsou podle Kotalíka šance Jihočechů v play off? Nenechte si ujít obsáhlý rozhovor s členem bronzového týmu z olympijských her v Turíně.

Motor České Budějovice postoupil ze čtvrtého místa přímo do čtvrtfinále hokejové extraligy, ve kterém v pondělí 21. března nastoupí proti Pardubicím. Velkou spokojeností a dalšími odvážnými plány se netají ani vedení klubu, se kterým je v úzkém kontaktu Aleš Kotalík. Jsem přesvědčený, že na zápasy s Pardubicemi bude vyprodáno. Samozřejmě je to velká odměna pro fanoušky, protože se tu po dlouhé době bude hrát čtvrtfinálová série,“ přiznává bývalý hokejový útočník. 

Proč není angažování finského trenéra na lavičku národního týmu podle jeho gusta? Mají České Budějovice šanci dojít až k titulu? To a mnoho dalšího zazní s Alešem Kotalíkem ve středečním rozhovoru na Radiožurnálu Sport. Nenechte si po sedmnácté hodině ujít vysílání. 

autoři: Kamil Jáša , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás