Futsalová Liga mistrů živě na Radiožurnálu Sport! Plzeň se postupně utká s Halle-Gooikem, Dobovcem a Barcelonou

3. prosinec 2021

Futsalisté Plzně získali letos v květnu svůj první mistrovský titul. Svěřenci trenéra Marka Kopeckého ve třetím finálovém utkání doma porazili historicky nejúspěšnější český tým Chrudim 4:1. Díky triumfu v české nejvyšší futsalové lize si zajistili postup do Ligy mistrů, kde své síly poměří s těmi nejlepšími v Evropě.

Všechny zápasy čtvrtfinálové skupiny odehraje momentálně třetí tým české nejvyšší futsalové ligy na domácí půdě. Ve středu 1. prosince se utká s Halle-Gooikem z Belgie, o den později se střetne se slovinským šampionem Dobovcem a v sobotu čeká na úřadujícího mistra 1. Futsal ligy Barcelona. Všechny zápasy uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu s komentářem našeho reportéra Vladislava Janouškovce.

Středa 1. prosince

  • Od 20:30 FSP Halle-Gooik – SK Interobal Plzeň 

Čtvrtek 2. prosince

  • Od 20:30 SK Interobal Plzeň – KMN Dobovec

Sobota 4. prosince

  • Od 18:00 FC Barcelona – SK Interobal Plzeň

Nenechte si ujít skvělou futsalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

 

autor: vla
Spustit audio

Související

Sledujte nás