Fulham v zápase proti Liverpoolu ukázal, že je skvěle přichystaný na ofenzivní sílu soupeře, hodnotí start nováčka do soutěže Petr Mikolanda

Premier League má za sebou úvodní kolo a také několik překvapivých výsledků. Co se dělo s Liverpoolem, který jen remizoval s Fulhamem 2:2? Moderátor Martin Minha se Petra Mikolandy i Jana Pěrušky ptá na úspěšný vstup Tottenhamu do soutěže, ale také řeší, proč začal Manchester United bez Cristiana Ronalda v základní sestavě a nedosáhl ani na bod. Vrací se i rubrika s českou stopou, která se zaměřuje na Vladimíra Coufala a Tomáše Součka v dresu West Hamu. Vzhůru do víkendu!

Jak už bývá zvykem nejen v Anglii, tak úvodní zápasy nového ligového ročníku přinášejí i překvapivé výsledky. Jedním z nich byla remíza nováčka z Fulhamu proti gigantovi Liverpoolu. Zápas ukázal, že statistiky nemusí nic znamenat. Liverpool sice držel 70 procent času míč na kopačkách, ale to neznamená, že jednoznačně vyhraje. Určitě je potřeba pochválit Fulham, který byl výborně přichystán na útočné trio Liverpoolu a v některých fázích zápasu bránil v pěti lidech, což v minulých letech vůbec nepraktikoval. Dává mi to i naději, že nováček soutěže je schopen v úvodních kolech uhrát nějaké body a nebude se muset hned od startu strachovat o záchranu,“ hodnotí překvapivý výsledek Petr Mikolanda.

Hned ve druhém kole Premier League se v nedělním podvečeru odehraje londýnské derby, kdy proti sobě od 17:30 narazí Chelsea a Tottenham. „V souboji bych si vsadil spíše na Tottenham, protože měli skvělou přípravu, což potvrdili v prvním mistrovském utkání, naproti tomu Chelsea nezářila a byla ráda za jednu šanci, kterou nakonec proměnila. Navíc v Chelsea hledají pořádného útočnika, což mi dává jasné východisko a tři body pro Tottenham,“ přiklání se na stranu Spurs Mikolanda.

Čtěte také

Kteří hráči Arsenalu zaujali Jana Pěrušku ve střetnutí proti Crystal Palace? Rozjede se střelec Harry Kane už během srpna? Jaká je vůbec ofenzivní síla Tottenhamu? Má se Vladimír Coufal obávat o místo v základní sestavě West Hamu? Navnaďte se před druhým kolem Premier League zajímavou debatou v pořadu S mikrofonem do Anglie.

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související