Fotbal živě! Radiožurnál Sport vysílá souboj Plzně proti Fiorentině v odvetě čtvrtfinále Evropské konferenční ligy

18. duben 2024, aktualizováno

Evropské pohárové soutěže dospěly do čtvrtfinálové fáze a jako jediný český zástupce zbyla ve hře Viktoria Plzeň. První utkání v Doosan Aréně mezi Západočechy a Fiorentinou skončilo 0:0. Odvetný duel se v Itálii hraje ve čtvrtek 18. dubna od 18.45 a na Radiožurnálu Sport ho uslyšíte celý v přímém přenosu. Reportovat přímo z Itálie bude Pavel Tylšar.

Čtvrtek 18. dubna, 18.45

  • Odveta čtvrtfinále Evropské konferenční ligy: Fiorentina - Plzeň 2:0

Fotbalisté Plzně do semifinále Evropské konferenční ligy nepostoupili. Ve venkovní odvetě čtvrtfinále prohráli v dlouhém oslabení na stadionu Fiorentiny 0:2 po prodloužení a po úvodní domácí bezbrankové remíze ze soutěže vypadli.

Jak tým Miroslava Koubka zvládne odvetný duel s italským velkoklubem? Poslouchejte v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport nebo v aplikaci mujRozhlas.cz s komentářem Pavla Tylšara.

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás