Fotbal živě! Poslouchejte přímé přenosy zápasů českých klubů v pohárové Evropě

18. září 2024, aktualizováno

Hned čtyři české týmy se probojovaly do podzimní hlavní fáze evropských pohárů. Jako první se představila v Lize mistrů Sparta, která ve středu 18. září porazila na Letné Salcburk 3:0. Vše o zápasech českých zástupců v pohárové Evropě uslyšíte na Radiožurnálu Sport v přímém přenosu nebo na mujRozhlas.cz, vybrané duely i se spolukomentátorem Pavlem Horváthem.

Středa 18. září, 18.45

1. zápas hlavní fáze Ligy mistrů: Sparta - Salcburk 3:0

Fotbalisté Sparty v úvodním utkání ligové fáze Ligy mistrů porazili doma Salcburk 3:0. Už po necelých dvou minutách dostal Pražany do vedení Kaan Kairinen, před koncem úvodního dějství přidal další branku Victor Olatunji, po jehož přihrávce stanovil v 58. minutě konečnou podobu výsledku Qazim Laci.

Nenechte si ujít skvělou fotbalovou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás