Česká hokejová reprezentace chce ukončit dlouholeté čekání na cenný kov. Podaří se to ve Finsku?

V pátek 13. května ve Finsku startuje hokejový šampionát a český výběr finského trenéra Kariho Jalonena chce ukončit nepříjemnou sérii neúspěchů. Kdo bude oporou v brance, které hvězdy z NHL se mají postarat o přísun vstřelených branek? A kdo je nejzkušenějším hráčem týmu? Poslouchejte Radiožurnál Sport každý den od 8:20, Radiožurnál od 8:50 a dokonale se připravte na světový šampionát v hokeji!

Čtěte také

Po úvodním zápasovém víkendu mají čeští hokejisté tři body. Po vítězství  5:1 nad Velkou Británií a porážce 3:5 od Švédska tým kolem kapitána Roman Červenky čeká úterní duel s Rakouskem. Všech sedm utkání v základní skupině samozřejmě nabídneme v přímém přenosu na Radiožurnálu Sport, stejně jako případné putování českých hokejistů ve vyřazovací části.

Kdy ve Finsku hrají Češi?

  • sobota 14. 5. Česko – Velká Británie 5:1
  • neděle 15. 5.  Česko - Švédsko 3:5
  • úterý 17. 5. od 15:20 Česko - Rakousko
  • čtvrtek 19. 5. od 19:20 Česko - Lotyšsko
  • sobota 21. 5. od 19:20 Česko - Norsko
  • pondělí 23. 5. od 15:20 Česko - USA
  • úterý 24. 5. od 19:20 Česko - Finsko

V průběhu šampionátu navíc před každým zápasem českého týmu bude Radiožurnál Sport vysílat hodinový speciál s hokejovými osobnostmi. Seriál všechny fanoušky hokeje dokonale připraví na hokejový svátek, který letos hostí Finsko.

Přímo v místě dění budou reportéři Radiožurnálu Sport František Kuna a Petr Kadeřábek doprovázet česká utkání svým komentářem v přímém přenosu společně s hokejovým expertem a moderátorem Martinem Procházkou. 

Poslouchejte denně od 8:20 Radiožurnál Sport a od 8:50 Radiožurnál a nepřijdete o žádnou podstatnou informaci z českého tábora.

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související