Bude třeba hrát důrazně a kombinačně, nebude to jednoduché, komentuje Martin Procházka nadcházející utkání Česko-Švédsko

27. květen 2021

České hokejisty čeká na světovém šampionátu v Rize klíčový zápas ve skupině. Ve čtvrtek v 19:15 nastoupí proti Švédsku, které po matných výkonech ze začátku šampionátu deklasovalo Švýcarsko výsledkem 7:0. „Češi se musí dobře připravit po taktické stránce. Švédové hrají dobře na kotouči, mají dobrý přechod přes střední pásmo. Musíme se začít prosazovat v útočném pásmu, bude třeba si poradit chytrostí,“ uvažuje hokejový expert Martin Procházka. Jaký je jeho tip na výsledek?

Všechny zápasy české hokejové reprezentace na šampionátu v lotyšské Rize můžete v přímém přenosu sledovat na Radiožurnálu a na nové digitální stanici Radiožurnál Sport, kterou naladíte v síti DAB+, na internetu a v multiplexu DVB-T2. Poslouchejte sport!

Napište i vy svůj tip na výsledek zápasu Česko-Švédsko na adresu mshokej@rozhlas.cz. Zápas začíná v 19:15 a živě ho odvysílá Radiožurnál i Radiožurnál Sport. Pokud budete mít lepší tip než Martin Procházka, který tipuje výsledek 4:3 pro Čechy v prodloužení, zařadíme vás do slosování o tři digitální rádia, na kterých naladíte naši novou sportovní stanici.

Čistá hra Martina Procházky sportpromo
Spustit audio

Související