Aston Villa může v sezoně klidně pozlobit v boji o top trojku, myslí si Pěruška

30. říjen 2023

Už se po deseti odehraných kolech aktuálního ročníku Premier League vykrystalizovala elitní pětice, která bude bojovat o titul? Jak září anglická esa Jude Bellingham a Harry Kane v jiných evropských soutěžích? „Chelsea je v zacykleném svazku, ze kterého se nemůže vymanit,“ říká Jan Pěruška o krizi londýnského klubu. Co všechno trápí Manchester United, který prohrál s Manchesterem City 0:3? Jan Pěruška, Martin Minha a pondělní diskuze o anglickém fotbale to jde dohromady!

Už v pondělí večer dojde k vyhlášení ankety Zlatý míč, což je velký okamžik pro fotbalovou veřejnost. „Věřím, že cenu získá Lionel Messi. Především díky triumfu na mistrovství světa,“ říká expert Radiožurnálu Sport Jan Pěruška.

Aston Villa má za sebou skvělý úvod sezony a po deseti kolech se s bilancí sedmi výher, jedné remízy a dvou proher drží na pátém místě tabulky Premier League v závěsu za hlavními favority. V posledním duelu porazila Luton bez problémů 3:1. 

„Takhle slabý výkon, který v neděli předvedli borci Lutonu, jsem v Premier League dlouho neviděl. První půle mohla skončit klidně šest nula pro Aston Villu. Bylo to na jednu bránu. Aston Villa prokázala, že má nyní obrovskou ofenzivní sílu,“ hodnotí nedělní duel Pěruška.

Kam až může v aktuální sezoně dokráčet tým trenéra Emeryho? „Hodně ukáže začátek prosince, kdy hrají během čtyř dní utkání s Manchesterem City a Arsenalem. Myslím si, že letos může Aston Villa klidně pozlobit ještě v boji o top trojku,“ tvrdí Pěruška.

Jak moc důležitá je výhra Evertonu na půdě West Hamu? Co je zatím kouzlo Tottenhamu Spurs, který vede po deseti kolech Premier League? Shodnete se s našimi experty při výběru hráčů kola? Zabilancujte si s námi a důkladně uzavřete 10. kolo Premier League.

Spustit audio

Související