Toggo Radio dostalo nový zvukový obal

20. prosinec 2023

Německá rozhlasová stanice Toggo Radio, která je šířena v sousedním Německu prostřednictvím celoplošné DAB+ sítě Antenne Deutschland, má od prosince nový zvukový obal. Hlasem stanice se stal moderátor Jan-Christian Zeller, kterého mohou posluchači znát z vysílání veřejnoprávního programu 1Live.

Čtěte také

Jak uvádí tisková zpráva mediální skupiny RTL, revidovány a přizpůsobeny stylu již zavedenému na jiných platformách, kde Toggo Radio působí, byly znělky, zvuky a hudební podkresy. Audio design pochází od produkčního domu TRO z Düsseldorfu. Cílem bylo vytvořit jednotné a homogenní vnímání značky pro koncové zákazníky, tedy posluchače, ještě více než doposud. Cílem nového staničního hlasu je navození autenticity, oslovení posluchače a přirozený projev.

„Díky mixu elektronických beatů a vtipných zvuků ze skutečného světa je tu vždy smysl pro zábavu,“ konstatuje Toggo Radio. Zvukovou změnou prošly i některé další pořady a formáty. Nově znějí i ranní moderované bloky s Leandrou Ibe, Vanessou Civiello a Simónem Albersem a také se Stephanem Wagnerem, Giulií Mühlhaus a Johannou Müssiger. V Česku je možné stanici naladit v dosahu vysílač druhého celoplošného DAB+ multiplexu Antenne Deutschland nebo online.

autor: lukpo
Spustit audio

Související