Celoplošná německá digitální rodinná stanice Toggo Radio zavádí dopolední moderovaný program

21. únor 2022

Rozhlasová stanice Toggo Radio, která je mimo jiné k dispozici prostřednictvím druhého celoplošného DAB+ multiplexu Antenne Deutschland, zavedla od konce prosince loňského roku dopolední moderovaný program. Blok s moderátorkou Beatrice Hoffmannovou je možné naladit každý všední den od půl deváté ráno.

S mottem „Vaše témata, vaše hudba – vaše rodinné ráno“ se nyní Toggo radio stále více zaměřuje na rodiny. Jednou z novinek je právě zavedení ranního a dopoledního moderovaného bloku. V živém vysílání se mohou posluchači těšit na nejrůznější rubriky, které přináší zajímavý obsah nejen pro děti, ale také jejich rodiče. „Toggo Talk“ například přináší diskuse nad tématy jako prázdniny, volný čas nebo škola.

Blok „Toggo kocht“ nabízí recepty na jednoduchá jídla, která posluchač potřebuje konzumovat v krátkém čase nebo například v práci. „Täglich Toggo“ přináší formou rubrik a kvízů diskusi nad aktuálními tématy. Beatrice Hoffmannová bude ve svém čtyřhodinovém vysílání zpovídat politiky, celebrity a osobnosti ze všech možných oborů. Součástí vysílání je také pestrý hudební mix. V rámci „Beas Beste Beats“ zazní největší hity uplynulých dekád.

autor: lukpo
Spustit audio

Související