Na Rallye Dakar s ČRo 1 - Radiožurnálem

27. prosinec 2004
Motožurnál , Motožurnál

Český rozhlas 1 - Radiožurnál nabízí svým posluchačům obsáhlé zpravodajství z Rallye Dakar 2005. Redaktor Jan Říha, který slavnou rallye sleduje střídavě z novinářského letadla a reportážního auta, je pro tyto účely vybaven satelitním telefonem s možností přenosu elektronických dat a tedy i zvukových výpovědí účastníků slavné rallye a jejich fotografií. Ty se budou společně s aktuálními informacemi každý den objevovat na internetových stránkách motozurnal.automix.cz.

Posluchači ČRo 1 - Radiožurnálu se mohou těšit na živé aktuální vstupy v pravidelných časech. V Motožurnálu vždy před 14. hodinou, v Odpoledním Radiožurnálu, který vysílá od 14. do 18. hodiny, a v podvečer ve Sportžurnálu mezi 19. a 20. hodinou. Každý den v 6.20 hodin vysíláme Dakarský deník s cestovatelskými postřehy z míst, kam rallye zavítá. Samozřejmostí jsou aktuální vstupy do zpráv i ostatního vysílání kdykoli, když se bude na Rallye Dakar 2005 něco důležitého dít.

27. ročník Rallye Dakar začíná ve Španělsku, kde závodníky čeká 31. prosince v Barceloně prolog, a končí v Dakaru 16. ledna. V průběhu rallye navštíví její účastníci pět zemí - kromě Španělska také Maroko, Mauritánii, Mali a Senegal.


motozurnal.automix.cz

autoři: jař , ekl
Spustit audio