Fotbalisté Jablonce poskočili výš v tabulce. Jihlavu zdolali 5:0

Jablonečtí fotbalisté si v sedmém ligovém kole s chutí zastříleli. Na domácím trávníku deklasovali Jihlavu 5:0. Potvrdili tak, že před vlastním publikem se jim proti týmu z Vysočiny nebývale daří.

Jablonečtí doma zdolali Jihlavu popáté v řadě při skóre 17:0. Nedělní duel rozhodla dvanáctá minuta. V ní hostující stoper Petr Tlustý stáhl v pokutovém území domácího Martina Doležala, uviděl červenou kartu a Jablonec zahrával penaltu. Proměnil jí Stanislav Tecl, který ještě v první půli přidal také druhou trefu. „Pomůže každý gól, důležitý je, že jsme vyhráli. Jsem rád, že jsme zápas zvládli, dali jsme víc gólů a nemuseli se klepat o výsledek,“ říká Stanislav Tecl. V letošní sezóně vstřelil už pět branek. Tím znovu potvrdil, jak je po příchodu ze Slavie pro jablonecký tým platným hráčem.

Góly pro lidi i dobrý pocit

Především ve druhém poločase pak jablonečtí dominovali. Nejen pro sebe chtěli přidat další branky. „Pro lidi taky, ale i pro sebe a svůj pocit. Mančaft je dobrej a branek jsme mohli dát víc, doufám, že v tom budeme pokračovat,“ věří Stanislav Tecl. Po něm se prosadili ještě Vladimír Jovovič, Michal Trávník a po chybě brankáře Matěje Rakovana uzavřel účet zápasu střídající Ondřej Mihálik.

Ve středu 20. září nastoupí jablonečtí fotbalisté v pohárové soutěži proti Viktorii Žižkov.

Nástup FK Jablonec
autor: ppe
Spustit audio