Zimní soutěž Motožurnálu

1. prosinec 2003
Motožurnál , Motožurnál

Od 2. prosince do 23. prosince 2003 vysílá Motožurnál Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu každé úterý telefonickou soutěž o čtyřdenní pobyt pro dvě osoby se snídaní v rakouském lyžařském středisku Zell am See-Schütdorf v hodnotě 5460 Kč a asistenční kartu ÚAMK v hodnotě 1890 Kč.

Pravidla soutěže:

1.
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas se sídlem Vinohradská 12, Praha 2 (dále jen "provozovatel").

2.
Ceny věnovaly firmy AUTOTURIST a.s. se sídlem Na Rybníčku 16, 120 00 Praha 2 a ÚAMK a.s. se sídlem Na Rybníčku 16, 120 00 Praha 2 (dále jen "sponzoři").

3.
Soutěžícím je každý posluchač Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu, který správně odpoví na soutěžní otázku ve vysílání (dále jen "soutěžící").

4.
Každé úterý v období 2.-23. 12. 2003 včetně je v pořadu Motožurnál vyhlášena vědomostní soutěžní otázka z oblasti motorismu.

5.
Na zveřejněnou otázku lze odpovědět jednou ze čtyř nabízených odpovědí. Vždy je pouze jedna odpověď správná. Úkolem soutěžícího je určit správnou odpověď a říct ji do vysílání. O správnosti odpovědí rozhoduje provozovatel.

6.
Možnost soutěžit je v každém kole umožněna maximálně třem posluchačům, dokud je možné vybírat alespoň ze dvou odpovědí. Bezprostředně po vyhlášení otázky jsou zveřejněna dvě telefonní čísla 221 552 155 a 221 552 255, na která posluchači volají.

7.
Správná odpověď na soutěžní otázku a jméno výherce jsou vyhlášeny ihned po správném zodpovězení otázky soutěžícím. Každý soutěžící smí vyhrát pouze jednou.

8.
Výherce po skončení soutěže nepokládá telefon a mimo vysílání sdělí režii ČRo 1 - Radiožurnálu svou adresu a telefonní číslo pro zaslání výhry. Předání výhry zajišťují sponzoři soutěže.

9.
Pokud ani jeden ze soutěžících neurčí správnou odpověď, je v jiný den v době konání soutěže v pořadu Motožurnál vyhlášena náhradní vědomostní soutěžní otázka.

10.
Soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na výhru. Jakékoliv vymáhání výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné.

11.
Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele. Účastí v soutěži každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.

12.
Soutěžící zároveň souhlasí s tím, že provozovatel předá sponzorům soutěže v případě výhry jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo soutěžícího za účelem domluvy a zaslání nebo předání ceny. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku, je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem.

13.
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 - Radiožurnálu. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele ani sponzorů ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

14.
Provozovatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, zastavit nebo prodloužit.

15.
Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení.

1. prosince 2003
Jan Říha, vedoucí redakce Motožurnálu ČRo 1 - Radiožurnálu

autor: jař
Spustit audio