Volejbalisté Karlovarska nezvládli ani druhý domácí zápas finále extraligy proti pražským Lvům

4. květen 2022 08:35

Volejbalisté Karlovarska prohráli třetí finále extraligy s týmem Lvi Praha 0:3 na sety. Domácí drželi se soupeřem krok pouze v dramatické první sadě.

Hráči Karlovarska ztratili třetí finálový duel extraligy volejbalistů s pražskými Lvi 0:3 na sety a v souboji o zlato tak prohrávají 1:2 na zápasy. Západočechům nepomohlo ani střídání na postu nahrávače, kde Nizozemce Keeminka nahradil v průběhu druhého setu Martin Kočka.

Zklamání bylo na karlovarské straně jednoznačné. „Zdá se mi, že je to vždy o tom prvním setu. Vždycky někomu se to povede líp, pak je to jak kdybychom spadli, a dostáváme se z toho. Lvi hráli dobře, po tom prvním setu byli hlavami nahoře,“ okomentoval výsledek Martin Kočka.

Výsledek volejbalisty mrzí i kvůli fanouškům. „Mrzí nás to strašně, protože minulý rok jsme se neměli komu odvděčit a teď jsou úplně neuvěřitelní. Hrozně bychom si přáli, aby se nám povedl ten zápas v Praze a pak se jim odvděčili tím, že vyhrajeme pátý zápas doma. Dokud někdo nemá třetí výhru, není mistr,“ řekl karlovarský nahrávač.

Ke čtvrtému utkání vyjedou hráči Karlovarska do Prahy už v pátek, se Lvi se tam utkají v 19:10.

Spustit audio