Třebíčští hokejisté se od dna tabulky neodlepili. Po dobře zahájeném utkání ale Benátkám podlehli

26. listopad 2020 06:10

Třebíčští hokejisté prohráli nadějně rozehraný duel s Benátkami nad Jizerou a dál zůstávají v prvoligové tabulce poslední. Víc povíme za okamžik.

Hokejisté Třebíče zůstali v prvoligové tabulce na posledním místě. Horácká Slavia totiž na domácím ledě prohrála s lídrem soutěže Benátkami nad Jizerou 3:6, a to i přesto, že během první třetiny moderátor mohutným křikem ohlásil tři přesné třebíčské trefy. 

„Dobrý vstup do utkání, hlavně aby byl také dobrý výstup,“ komentoval předseda Horácké Slavie Třebíč Martin Svoboda po úvodním gólu třebíčského útočníka Radima Ferdy. Zároveň se trochu smutně rozhlížel po prázdných tribunách. „Aspoň že tne ruch jde z té ledové plochy, že to není úplné ticho.“

Nahrané zvuky fanoušků

Aby přece jen měli hokejisté Třebíče a Benátek nad Jizerou na ledě výraznější pocity, že se hraje soutěžní zápas, pouštěli pořadatelé občas do křiku trenérů a hráčů nahrané zvuky fanoušků. Ve spolupráci s našimi fanoušky jsme vytvořili jakousi kulisu, natáhli jsme tři velké plachty,“ popisuje marketingový manažer Horácké Slavie Daniel Šlapák.

Třebíč sice vyhrála úvodní třetinu 3:1, nakonec ale s Benátkami prohrála. Šlo přitom teprve o čtvrtý soutěžní zápas Horácké Slavie v tomto prvoligovém ročníku.

I když hlavně vinou malého počtu odehraných zápasů se Třebíč nachází v tabulce ve spodních patrech, předseda klubu Martin Svoboda nechce v žádném případě slevit z cíle, který vyhlásil před sezonou, že by rád, aby tým skončil do osmého místa.

autoři: Jan Kodet , mik
Spustit audio