Sportovní pozvánky

28. duben 2012

Dnes bude ten dosud nejteplejší den v roce, což vybízí i ke sportování. Kdo radši zůstane divákem, může se například vydat na boj fotbalistů Bohemians Praha o první ligu.

Střížkovský klub momentálně figuruje na druhém postupovém místě, ale třetí Jihlava je jen o skóre horší. I proto by se Bohemians hodilo šest kol před koncem soutěže bodovat a mají k tomu také ideální příležitost. Pojedou totiž na Xaverov, kde své domácí zápasy hraje Béčko Sparty, posledního týmu tabulky. Výkop je ve čtvrt na jedenáct.

V deset začíná další část boje házenkářů Dukly o extraligový titul, ve čtvrtém z deseti kol nadstavbové části hostí v ruzyňské hale Jičín. Opačným směrem mohou zamířit basketbalistky DSK Karlín, které v šestém kole baráže nastoupí proti Pardubicím, a to v 15 hodin v Radotíně.

V této jihopražské části můžete ale zavítat i na pro většinu z vás asi zcela neznámý sport. Dnes je totiž v radotínském areálu poslední den boxlakrosového Memoriálu Aleše Hřebeského. Týmy Jižního Města a Radotína se dostaly do semifinále, ve kterém se postaví proti elitním celkům ze Spojených Států a Kanady. První semifinále má buly v 15 hodin a finále ve dvacet.

autor: mch
Spustit audio