Soutěž Motožurnálu o pořádnou jízdu v rallye autě WRC

1. listopad 2004
Motožurnál , Motožurnál

Od 1. do 30. listopadu 2004 vysílá Motožurnál Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu každý všední den spolu s deníkem Metro soutěž o drobné ceny. Hlavní vítěz soutěže se bude moci svézt soutěžním speciálem specifikace WRC.

Pravidla soutěže:

1.
Provozovatelem soutěže je Český rozhlas se sídlem Vinohradská 12, Praha 2 (dále jen "provozovatel"). Partnerem soutěže je deník Metro.

2.
Soutěžícím je každý posluchač Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu, který správně odpoví na soutěžní otázku ve vysílání (dále jen "soutěžící").

3.
Každý všední den v období 1.-26. 11. 2004 vychází v deníku Metro soutěžní otázky z pravidel silničního provozu používané při zkouškách v autoškole s jednou nápovědou, která odpověď je špatná.

4.
Stejná otázka je každý všední den v období 1.-26. 11. 2004 položena posluchačům pořadu Motožurnál. Spolu s otázkou jsou zveřejněna telefonní čísla, na která mohou posluchači volat své odpovědi.

Logo

5.
Každá otázka má mít nabídku čtyř možných odpovědí, z nichž je správná jedna nebo maximálně dvě. Úkolem soutěžícího je určit alespoň jednu správnou odpověď a říct ji do vysílání. O správnosti odpovědí rozhoduje provozovatel.

6.
Pokud je správná jen jedna možnost, mohou v pořadu Motožurnál na jednu soutěžní otázku odpovídat postupně maximálně 3 posluchači, aby poslední z nich měl na výběr alespoň ze dvou možností, z nichž jedna bude špatná. Pokud jsou správné dvě možnosti, mohou v pořadu Motožurnál na jednu soutěžní otázku odpovídat postupně maximálně 2 posluchači, aby poslední z nich měl na výběr alespoň ze tří možností, z nichž jedna bude špatná.

7.
První soutěžící, který správně odpoví na soutěžní otázku, postupuje mezi finalisty. Každý finalista dostane drobnou cenu od ČRo 1 - Radiožurnálu i deníku Metro a je automaticky zařazen do finálového tipovacího kola, které proběhne 30. 11. 2004 ve vysílání pořadu Motožurnál. Soutěžící, který správně odpoví, nepokládá telefon a mimo vysílání sdělí režii ČRo 1 - Radiožurnálu své jméno, adresu a telefonní číslo. Každý posluchač může postoupit mezi finalisty pouze jednou.

8.
Ve finálovém kole je v pořadu Motožurnál položena tipovací otázka týkající se vozu soutěžního jezdce Václava Pecha ml. Finalisté své tipy na správnou odpověď posílají jako SMS zprávy během vysílání Motožurnálu 30. 11. 2004. na číslo 604987625 ve tvaru MOTO_tip_jmeno (kde _ je mezera). Finalisté, kteří nemají mobilní telefon, mohou tipovat telefonicky na zveřejněném telefonním čísle.

Logo

9.
Hlavní cenu vyhrává finalista, který zašle nebo zatelefonuje správnou odpověď nebo odpověď nejbližší správné odpovědi. V případě shodných tipů rozhoduje čas přijetí odpovědi.

10.
Hlavní cenou soutěže je svezení v soutěžním speciálu Václava Pecha ml. v rámci jednoho z podniků domácího šampionát v automobilových soutěžích. Termín svezení bude upřesněn také podle časových možností výherce. Součástí hlavní ceny bude i vstup do zákulisí podniku domácího mistrovství v automobilových soutěžích, při kterém bude výherce soutěže svezen v soutěžním autě Václava Pecha ml.

11.
Soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, muže být ze hry vyloučen a nemá nárok na výhru. Jakékoliv vymáhání výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné. Výherce, který nejpozději ke dni převzetí ceny nedovršil 15 let věku, je povinen cenu převzít spolu se svým zákonným zástupcem.

12.
Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že provozovatel a partner soutěže jsou oprávněni užít jména a podobizny výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech provozovatele a partnera soutěže. Soutěžící zároveň souhlasí s uchováním sdělených údajů (jméno, adresa, telefonní číslo) v informačních systémech provozovatele a partnera soutěže. Účastí v soutěži každý účastník potvrzuje, že je seznámen se všemi právy, která vyplývají ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména s tím, že poskytnutí údajů je dobrovolné a že má právo na přístup k nim.

Logo

13.
Soutěž je určena posluchačům ČRo 1 - Radiožurnálu a čtenářům deníku Metro. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci provozovatele ani partnera soutěže ve smluvním vztahu a jejich nejbližší rodinní příslušníci.

14.
Provozovatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, zastavit nebo prodloužit.

15.
Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení.

1. listopadu 2004
Jan Říha, vedoucí redakce Motožurnálu ČRo 1 - Radiožurnálu

autor: jař
Spustit audio