Sigma přidala další výhru a dál drží třetí příčku. Rozhodla Navrátilem tečovaná střela kapitána

17. září 2023 11:32

Fotbalová Sigma Olomouc pokračuje ve vítězné jízdě. Výhru vybojovala už počtvrté za sebou. Tentokrát v lize porazila Dynamo České Budějovice 2:1.

Hosté sice vedli, ještě do přestávky ale Olomoučané otočili stav po trefách Lukáše Juliše a Jana Navrátila. Od toho se do branky odrazila střela Radima Breiteho.

„Je mi to úplně jedno. Dobře, že to tečoval, já myslím, že by to totiž šlo tak dvacet metrů vedle,“ odpověděl olomoucký kapitán Breite na otázku, zda ho nemrzí, že jeho střelu tečoval Jan Navrátil, který se tak stal autorem vítězné branky.

Dobře, že to tečoval, já myslím, že by to totiž šlo tak dvacet metrů vedle.
Radim Breite, kapitán Sigmy Olomouc

Radima Breiteho chválil po utkání i trenér Václav Jílek. „Za tu dobu, co jsem u mužstva, udělal Radim obrovský kus práce. Myslím si, že to všichni musí vidět. Gladiátorství mu zůstalo, ale přidává k tomu nadstavbu v podobě fotbalové kvality. Je to hráč, který se chce učit,“ zmínil Jílek.

Co dalšího zaznělo po utkání, v němž Sigma přemohla České Budějovice? Poslechněte si ve výše přiloženém audiu.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio