S Markem Zelinkou jsme se opili a byl to můj nejtěžší den natáčení, vzpomíná herečka Simona Lewandowska

26. leden 2024

Aristokratka ve varu, to je pokračování úspěšné filmové komedie Jiřího Vejdělka. Novou tváří je Simona Lewandowska. „Teď už jen slízávám smetánku za tu práci před rokem,“ pochvaluje si. Záleží jí na kritice a mínění lidí? Co ji štve na současné společnosti? Četla knihu Evžena Bočka? Cítí na place ostych? A co prozradila o projektu Dobré ráno, Brno?

„Baví mě, když se kvůli roli naučím něco nového,“ říká a vzpomíná na velké kolo, na kterém musela jezdit. „Na tom kole pro Večerníčka bylo nejtěžší nastoupit a sestoupit. Ale užívala jsem si to a bylo to super!“

Simona Lewandowska

A kulečník? „Tam jsem příšerná a museli mi dát dublérku. Jen jsem se ve filmu tvářila sebevědomě,“ směje se Simona Lewandowska.

A tanec? „S choreografem a tanečníkem Markem Zelinkou jsme trénovali. Pak jsem se dopustila velké chyby, že jsme se den před natáčením oba strašně opili a bylo to peklo. Byl to můj nejtěžší den na Aristokratce. Herecká kolegyně Táňa Dyková se mi pak smála a říkala, že to jsou amatérské chyby,“ přiznává s úsměvem Simona Lewandowska v Blízkých setkáních.   

autoři: Tereza Kostková , eh
Spustit audio

Související