NEPŘEHLÉDNĚTE: Vyhrajte vstupenky na Výbornou v opeře

20. březen 2017

Moderátorka Lucie Výborná slaví 100 000 minut odvysílaných rozhovorů na Radiožurnálu. Na slavnostní večer „Výborná v opeře“ si do pražské RockOpery na 29. března pozvala pět mimořádných osobností z různých oblastí – trenérku paměti Michaelu Karsten, herce Jiřího Bartošku, lékaře Vladimíra Beneše, režiséra Jiřího Stracha a zpěváka Miroslava Žbirku.

Je to už víc než devět let, kdy Lucie Výborná položila první otázku v pořadu Host Radiožurnálu. Bylo to přesně 3. ledna roku 2008 po desáté hodině dopoledne. Od té doby jich přibyly tisíce. A minut zajímavých rozhovorů s výjimečnými osobnostmi ještě o mnoho více – 99 999.

Tou další, jubilejní s pořadovým číslem 100 000, začne mimořádné vydání pořadu Host Lucie Výborné – „Výborná v opeře“. Radiožurnál ho odvysílá výjimečně 29. března od 19 hodin živě z RockOpery v pražských Holešovicích.


Jakmile vás k tomu ve vysílání Hosta Lucie Výborné mezi devátou a desátou ráno moderátorka Lucie Výborná vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. Od 20. do 29. března každý všední den od nás dostane 25 nejrychlejších posluchačů po dvou volných vstupech na mimořádné vysílání pořadu Host Lucie Výborné – „Výborná v opeře“. Vstupenky si vítězové vyzvednou až na místě před začátkem akce.

„Je to neuvěřitelné, kolik minut rozhovorů se podařilo v pořadu odvysílat, mám z toho upřímnou radost. Výběr každého hosta je velkou výzvou. Snažíme se vždy najít ojedinělý a zajímavý příběh z pohledu posluchače Radiožurnálu, kvůli kterému lidi nebudou chtít vystoupit ze zaparkovaného auta, aby rozhovor slyšeli až do konce,“ říká s úsměvem dramaturg Martin Mašek, který připravuje pořad Host Radiožurnálu od jeho počátku.

Pro speciální pořad tentokrát společně s Lucií Výbornou vybrali výjimečné hosty, kteří se zapsali do historie tohoto pořadu - trenérku paměti Michaelu Karsten, herce Jiřího Bartošku, lékaře Vladimíra Beneše, režiséra Jiřího Stracha a zpěváka Miroslava Žbirku.

Vstupenky na slavnostní večer je možné od dnešního dne získat v době vysílání Hosta Lucie Výborné. Ti, na které se nedostane, mají další šanci v soutěži na Facebooku Radiožurnálu. Počet vstupenek do soutěží je na každý den omezený a výhru získávají jen ti nejrychlejší.

Spustit audio