Léto Ilony Csákové

28. červen 2013
Odpolední evergreeny

28. června začaly dva měsíce prázdnin. Pro žáky je to čas volna, někdo se možná chystá na letní brigády, rodiny pak na zaslouženou dovolenou. Páteční evergreeny přivolaly léto naplno s Ilonou Csákovou, Madonnou a úvodní písničkou k filmu Italské prázdniny.

0:00
/
0:00

Hit Ilony Csákové s názvem Léto najdete na jejím albu Pink. Sama zpěvačka se bude o prázdninách jistě vedle zpívání věnovat také svým dvěma malým synům Danielovi a Dominikovi.

Americká zpěvačka Madonna v pátek v písničce Holiday zazpívala, že všichni potřebujeme dovolenou k uvolnění tlaku a také, že pokud si vezmeme dovolenou, máme si udělat i čas na oslavu.

Film Italské prázdniny sice neměl u diváků tak velký ohlas. Jeho úvodní písnička s názvem The Tide Is High o správné holce, která se jen tak nevzdá, ale bezpochyby navodila pohodovou letní atmosféru.

autor: jak
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.