Jaké budou Vánoce na Radiožurnálu? Dvojitá dávka rozhovorů, silné příběhy i vzpomínky Zdeňka Svěráka

15. prosinec 2023

Nalaďte si Radiožurnál a zpříjemněte si závěr roku se svátečními hosty, vánočními písničkami i jedinečnými reportážemi. Chybět nebudou ani historky Zdeňka Svěráka v sestřihu úspěšného podcastu Nejisté sezóny.

23 příběhů roku 2023

Během vánočních svátků vám představíme uplynulých dvanáct měsíců prostřednictvím seriálové řady 23 příběhů roku 2023, kterou vysíláme od 22. prosince do 2. ledna vždy v časech 8.50 a 16.10.

Čtěte také

Můžete si tak s Radiožurnálem připomenout významné osobnosti, kulturní úspěchy, historické sportovní milníky nebo hrdinné lidské osudy – například vítězství Wimbledonu Markéty Vondroušové, vítěze ankety Neviditelný herec století Viktora Preisse nebo úspěšnou sbírku na nemocného Martínka. 

Změny a kauzy roku 2023

V ranním vysílání si od 6 hodin připomeneme také výrazné změny, které se v tomto roce udály. 

Sváteční rozhovory a vánoční poselství

Protože na Radiožurnálu rádi posloucháte naše rozhovory, chystáme je pro vás ve sváteční dny dokonce ve dvou premiérových časech. K tradičnímu dopolednímu Hostu Lucie Výborné ve vysílání přibude také odpolední Host Radiožurnálu, a to krátce po 15. hodině.

Ještě před svátky, v pondělí 18.12. ve 20:10 odvysíláme adventní projev předsedy Senátu Miloše Vystrčila. Na Štěpána odvysíláme vánoční projev premiéra Petra Fialy. A na Nový rok novoroční projev prezidenta republiky Petra Pavla.

Petr Pavel ve Dvaceti minutách Radiožurnálu

Štědrý den a Silvestr na Radiožurnálu

Speciální podobu bude mít na Radiožurnálu i Štědrý večer. Připomeneme si podcast Nejisté sezóny i to nejlepší z Ježíškových vnoučat.

Čtěte také

Na Silvestra si pro vás vysílání připraví Petr Král od 20 hodin. Na webu si můžete poslechnout oblíbené sestřihy z nejpovedenějších přeřeků našich moderátorů, zprávařů a reportérů.

Co nás čeká v roce 2024?

Zaměříme se také na to, co nás čeká v roce 2024. Reportéři Radiožurnálu připomenou, jaké zásadní události nás čekají, v pětidílném seriálu. Zmíní také změny, které nastanou nebo jaké kauzy se odehrály v roce 2023 a Radiožurnál byl u toho.

autor: agf
Spustit audio