Hokejista Pavel Musil je zpět v Olomouci a ladí spolupráci s dvojicí Lukášů. Ještě se trochu hledáme, tvrdí

22. září 2022 13:59

Mimořádně úderný útok je v týmu olomouckých hokejistů opět spolu. Z Plzně se totiž do hanáckého klubu vrátil Pavel Musil a opět hraje s Lukášem Nahodilem a Lukášem Klimkem.

V nedělním extraligovém utkání s Mladou Boleslaví dal Musil vítězný gól. Spokojený s jeho přínosem pro tým je i olomoucký trenér Jan Tomajko. „Dal gól proti Boleslavi, který byl vítězný. Produktivita je jedna věc, druhá je herní přínos do týmu, který je podle mě velký. Pavel je posila, která nám určitě sílu v útoku zvedne,“ říká trenér olomouckých hokejistů Jan Tomajko.

„Pavel je posila, která nám určitě sílu v útoku zvedne.“
Jan Tomajko, trenér HC Olomouc

Podle Pavla Musila se prostředí v olomouckém klubu nezměnilo. „Všechno je stejné, šel jsem do známého prostředí. Jsem za to rád, parta je výborná, takže doufám, že semkneme. Pokud každý budeme dělat to, co máme, na sto procent, pak budeme úspěšní,“ věří rychlonohý forvard.

Čtěte také

Zkušený útočník po návratu do Olomouce se v útoku sešel se stejnými spoluhráči jako před svým odchodem – Lukášem Klimkem a Lukášem Nahodilem. „V kontaktu jsme zůstali i přes ty dva roky, občas jsme si napsali,“ prozradil.

Souhru budou muset ještě dopilovat. „Ještě se trošku hledáme, není to úplně, jako to bylo. Oba mi ale v začátcích po návratu hodně pomohli. Jsem za to vděčný a doufám, že to bude jen lepší,“ dodává útočník, který za Olomouc hrál už v sezoně 2019/20 a během 39 zápasů si připsal 13 gólů a 15 asistencí.

Svůj bodový (i střelecký) účet v novém ročníku už Pavel Musil načal. Doplní ho dalším přesným zásahem i ve čtvrtek proti pražské Spartě? Mora ji hostí od 18 hodin.

Spustit audio

Související