Gól v nastavení první půle byl určující, řekl Jílek. Po čtyřce v Edenu kritizoval nízké sebevědomí

2. duben 2023 10:10

Fotbalisté Olomouce zažili první soutěžní porážku v roce 2023. Svěřenci trenéra Václava Jílka nestačili na stadionu v Edenu na domácí Slavii, které podlehly 0:4.

A porážka to podle olomouckého kouče byla zasloužená. „Rozhodla daleko větší herní kvalita a sebevědomí soupeře. V tom nejsem spokojen s tím, co jsme předvedli. A pak jsou situace, které vám zápas pošlou do nějakého vývoje. V tom byla určující branka v nastaveném čase, to byla pro nás docela šupa,“ vracel se Václav Jílek ke třetí minutě nastaveného času první půle.

V ní se totiž prosadil Mick van Buren a místo bezbrankového stavu se do šaten odcházelo za nepříznivého skóre pro Olomouc. S jejím sebevědomím a herní jistotou právě tenhle moment otřásl nejvíc.

Co dalšího zaznělo po utkání v Edenu z úst Václava Jílka nebo jeho svěřence Martina Pospíšila? Poslechněte si v pozápasových ohlasech.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio