Fotbalisté Jihlavy v lize zatím neprohráli

18. září 2012
Zprávy z

Fotbalisté FC Vysočiny jako jediní v Gambrinus lize zatím neprohráli. V pondělní dohrávce 7. kola přehráli v pohledném utkání plném branek ostravský Baník 3:2.

Mezi střelce se znovu zapsal kapitán Vysočiny Stanislav Tecl. V lize se trefil už pošesté. Vstřelený gól jej posunul do čela tabulky střelců. „Samozřejmě, jsem spokojený, ale není to jen moje zásluha, kdyby takhle nehrál celý tým, tolik gólů bych nikdy nedal. Já můžu poděkovat klukům,“ řekl po utkání jihlavský kanonýr.

Fotbalisté Jihlavy v lize zatím neprohráli

Spokojení byli v jihlavském táboře všichni. Brankář Jaromír Blažek kvitoval, že Vysočina doma poprvé vyhrála: „První tři body doma, druhý tři body celkově, určitě spokojenost. Byl to vyrovnaný zápas. Měli jsme víc štěstí díky tomu, že se trefil Venca Koloušek. Střelec rozhodujícího gólu Václav Koloušek po utkání roli hrdiny moc nepřijímal. Skromně uznal, že i ledacos pokazil: „Byl to zápas celého mužstva, já tam dneska připravoval šance na obě strany. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli. Máme pět remíz, nemáme porážku. Ta určitě přijde. My se ale budeme snažit, aby přišla co nejdéle.“ Další prvoligový duel čeká Jihlavu v neděli v Brně.

Fotbalisté Jihlavy se radují z vstřelené branky
autor: jak
Spustit audio