Favorizovaní volejbalisté Karlovarska rozehrají semifinálovou sérii proti pražským Lvům

22. březen 2021 10:10

Úvodní duely semifinále play-off má na programu volejbalová extraliga. České Budějovice přivítají Liberec a vítěz základní části Karlovarsko se utká s pražskými Lvi.

Západočeši jsou v sérii hrané na tři vítězství favoritem, univerzál Patrik Indra přesto varuje před podceněním soupeře: „Tuto sezonu jsme je třikrát porazili. Určitě to bude ale těžká série, mají spoustu kvalitních hráčů.“

Pražští Lvi ve čtvrtfinále vyřadili Ústí nad Labem 3:0 na zápasy. Stejným poměrem přešel vítěz základní části Karlovarsko přes osmé Kladno. Středočeši ale favorita notně trápili a vždy uhráli minimálně jeden set. Kladenští volejbalisté tak nastavili Západočechům zrcadlo, na čem musí v semifinále zapracovat, aby mohli uspět.

„Musíme zapracovat hlavně na začátcích zápasu, musíme do něj vstupovat agresivně, abychom ukázali, kdo bude udávat tempo. Myslím, že tohle je ten největší bič k vítězství v semifinále,“ řekl Indra s očekáváním, že se pražští Lvi budou chtít na favorizovaný celek z lázeňského města vytáhnout.

Karlovarsko začíná díky prvenství v základní části všechny série play-off na své palubovce. Duel se Lvi začne ve 20 hodin a 20 minut. Přímý přenos můžete sledovat na ČT sport.

Spustit audio