Evropa je cíl, hlásí obránce olomoucké Sigmy Ondřej Zmrzlý po deklasování Mladé Boleslavi

8. říjen 2023 14:18

Fotbalová Sigma Olomouc po dvou porážkách v lize bodovala naplno. Mladou Boleslav porazila 4:0, když tři góly vstřelila v druhé půli ze standardních situací.

„Od začátku jsme si za výhrou šli, což jsme potvrdili dobrým vstupem do utkání. Gól byl jenom vyústěním dobrého tlaku, který jsme si vypracovali. Druhý poločas jsme do toho vstoupili trochu vlažněji, ale pak nás ty dva rychlé góly zase uklidnily a dohráli jsme to úplně v pohodě,“ těšilo obránce Ondřeje Zmrzlého, autora jedné ze čtyř olomouckých branek.

Od začátku jsme si za výhrou šli, což jsme potvrdili dobrým vstupem do utkání.
Ondřej Zmrzlý, obránce Sigmy Olomouc

U olomouckého týmu teď už můžou převažovat myšlenky na účast v evropských soutěžích. Podle Ondřeje Zmrzlého je to jasný cíl. „Chceme se pořád posouvat nahoru. Bylo to tak i v minulé sezoně, teď zase. Cíl je jasný, výš než v minulé sezoně jsou už jenom poháry,“ dodal.

Nejbližší zápas sehraje olomoucká Sigma ve středu v Praze na Žižkově v Českém poháru.

Jak utkání s Mladou Boleslaví hodnotili hostující hráč Vasil Kušej a domácí kouč Václav Jílek? Poslechněte si v kompletní reportáži.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

Spustit audio