Brankář Mory Branislav Konrád se pyšní skvělými statistikami. Teď se uchází o ocenění Hráč měsíce

4. říjen 2022 10:18

Hokejový brankář Olomouce Branislav Konrád potvrzuje ve statistikách extraligy, že patří k nejlepším brankářům české nejvyšší soutěže. První příčka mu patří v úspěšnosti zásahů. Kandiduje také na nejlepšího hráče extraligy za září.

Více než 95 % zásahů (konkrétně 95,11) Branislava Konráda v utkáních je úspěšných. Je to o téměř dvě procenta víc než u druhého v pořadí kladenského gólmana Landona Bowa.

Olomoucká opora je druhá i podle průměru obdržených branek na zápas (1,48). Vychytal i nejvíc vítězství, celkem pět. K tomu má jedno čisté konto, které vychytal proti Spartě. 

Server Hokej.cz ho zařadil do týmu měsíce za září a po boku třineckého Martina Marinčina, vítkovického Juraje Mikuše, Luboše Horkého z Brna, Tomáše Zohorny z Pardubic a českobudějovického Milana Gulaše se ve fanouškovské anketě uchází o ocenění Hráč měsíce.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

autoři: Tomáš Minarčík , dja
Spustit audio