Biatlonista roku? Michal Krčmář. Už ví, kdo bude jeho novým trenérem

22. květen 2018 08:25

Michal Krčmář vyhrál anketu Biatlonista roku. Sportovec zná jméno nového trenéra českých biatlonistů, představí ho ale až vedení reprezentace.

Rodák z Vrchlabí a stříbrný medailista z olympijských her v Pchjongčchangu zvítězil v anketě před druhou Veronikou Vítkovou.

Michal Krčmář začne přípravu na Malorce, lyže vymění za kolo

Michal Krčmář neskrýval po dojetí závodu radost

Na jedenáctý únorový den letošního roku jablonecký biatlonista Michal Krčmář asi nikdy nezapomene. Ve sprintu vybojoval nečekané stříbro. Jenže to už je minulost. Po náročné sezóně vyšperkované korejským úspěchem si především potřeboval odpočinout. A možná mu i došlo, jakého úspěchu vlastně pod pěti kruhy dosáhl.

Krčmář na slavnostním galavečeru ve Foru Karlín prozradil, že už ví, kdo se po změnách v realizačním týmu české reprezentace stane jeho novým trenérem, zatím ale nechce konkrétně jmenovat.

„Vím to, ale nechal bych to na vyjádření svazu. Co víme, tak v tuto chvíli je mužský realizační tým stabilizovaný. Myslím, že až to vyjde na povrch, bude to příjemné zjištění i pro fanoušky,“ uvedl Krčmář. Vedení reprezentace jméno nového trenéra prozradí až během týdne.

autor: nyc
Spustit audio